Mouser Electronics
flow-image

Bliv opdateret med trådløse protokoller

Dette whitepaper er udgivet af Mouser Electronics

Elektronikbranchen sover aldrig. Den tekniske udvikling driver den globale industris bankende hjerte og gennemsyrer alting. Et eksempel er trådløs kommunikation. Wi-Fi, Bluetooth ® og mobilkommunikation kan være velkendte og pålidelige metoder, men deres specifikationer og ydeevne er i dag gået betydeligt videre siden det tidspunkt, hvor de blev introduceret.

I denne artikel undersøger vi nogle af de seneste udviklinger inden for trådløs kommunikation, der er ved at opstå i branchen. For det første fremhæver vi innovationer omkring Wi-Fi, herunder Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow, og derefter går vi videre til de relativt nye trådløse metoder SigFox og LoRa.

Download det nu til Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow og LPWANs - alt, hvad du behøver at vide!

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Fortrolighedsunderretning. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com .

Relaterede kategorier Bilindustrien, Bil-belysning, Elektronik til karrosseri og chassis, Audio og infotainment, HMI, Forbundet bil (V2X) teknologier, ADAS og autonom kørsel, Automotive sensorer, Kommunikation, Trådløse netværk IC'er og moduler, Near-Field Communication (NFC), Sub-GHz/ISM-bånd radio, Mobil, LPWAN-teknologier